Greatest Kılavuzu antrasit gri boya için

Wiki Article

Çkarın taşı duvar rengi boyası gri duvar rengi ailesinden gelmektedir. Daha mat tonlarda olan bu duvar rengi çağdaş stil ile enikonu uyumludur. Beyaz renkler ile yetkin bir akort halindedir.

Antrasit renkli möble ve aksesuarlar dar dekorasyonunda çağcıl bir güzel duyusal yakalamak isteyenler sinein dört dörtlük bir yeğleme sunar. Antrasit tonları mekanlara derinlik ve şıklık katarken aynı zamanda düz ve albenili bir gaz yuvarı oluşturur.

Gri tonları, aşiyan dekorasyonunda sıklıkla değerlendirilen renkler arasında taraf düzenıyor. Sizin kucakin evinizin istikrar odası, mecra odası, ayrıca banyo üzere farklı alanlarında kullanabileceğiniz griye normal renkleri sıralayacağız; amma renk seçimi yaparken haddizatında renk paleti oluşturduğunuzu da belirtmeden geçmeyelim.

Sonuç olarak, bej, renklerin ustalıkla karıştırılmasıyla elde edilen ve antrasit gibi vesair renklerle uyumlu bir renktir.

Fariğ mekan tasarlamak isteyenler kucakin doğal malzemelerin bolca kullanılması önerilir. Dokular da abat mekanların mübrem unsurları arasındadır. Boş duvarların salonda itici bir ağırlık yaratacağı unutulmamalıdır.

Eğer duvarlarınızı griye boyadıysanız ve gri duvar duvar boyası ile uyumlu renkler arıyorsanız koltuklarınızda çıplak gri, bej, krem rengi, kahverengi üzere renkleri tercih edebilirsiniz.

Antrasit renkli mobilyalar istikrar odası veya döşek odası üzere ana mekanlarda kullanıldığında odalara yanıltıcı bir dokunuş ekler ve vesair dekoratif unsurlarla kolaylıkla entegrasyon esenlar.

Parafin ve antrasit renk kombinasyonu bol ve şık bir görünüm elde etmenin harika bir yoludur. Parafinın saflığı antrasit rengin derinliğiyle birleşerek mekanı aydınlatır ve ince bir balans oluşturur.

Antrasit rengi dekorasyon dayanıklılığı ve şıklığı bir araya getirerek dar dekorasyonunda ve ticari mekanlarda yeğleme edilen bir şık haline gelmiştir.

Gri renk duvar boyası, başka renklerle birleştirilerek bazı alanları vurgulamak bağırsakin de kullanılabilir. Bir duvarınızı; kırmızı, sarı, yeşil, turuncu gibi renklerden biri ile vurgulamak istiyorsanız artan duvarları gri renk tonlarından biri ile boyayıp istikrar kurabilirsiniz.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında en çok dikkat çeken ve kullanılan renk şüphesiz ki beyazdır. Antrasit rengi özellikle parlayan zeminler ve kaplamalar ile omuz omuza bayağı muvaffakiyetlı bir uyuma sahiptir. çil çil beyaz zehir kumaşların ya da mobilyaların antrasit ile tamamlanması dü farklı bakış açısının kuma noktada buluşmasının verdiği rahat ve antrasit renk tonları keyifli hissi dekorasyona muvaffakiyetlı bir şekilde yansıtır. Antrasit rengi ile uyumlu renkler beyninde sıkça ön plana çıhun parafin rengi dilerseniz duvarlarınızda da kullanabilirsiniz.

Şekil olarak ise tam yuvarlak olmamak kaydı ile yuvarlağımsı şekilde aynalar ve oval aynalar yeğleme edilebilir.

antrasit gri dekorasyon Parlaklığını antrasit duvar boyas uzun yıllar boyunca severek kullanabileceğiniz akrilik kapaklarımız, özellikle çağcıl tasarımlarımızda kulpsuz olarak yeğleme edilmektedir.

Bu makalede, mekanların estetiğini tasarruf etmek yürekin ülküsel renk kombinasyonlarını bulmanıza yardımcı olacağız.

Report this wiki page