antrasit gri boya Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Örneğin antrasit koltukların üzerinde hardal ve sarı detayları olan örtü ya da kırlent kullanılabilir. Bunun gibi duvar renklendirmesi antrasit olan bir alanda önemli ve soluknın hâkim başüstüneğu sanatsal tablolar sergilenebilir. Mekana, derinlik ve şıklık kazandırmaya himmet eden iki renk olacaktır.

Siz bile nesil dekorasyonunda antrasit rengine ve bu rengin ihtişamlı asaletine yan yağdırmak isterseniz bazı özel renk seçimleri ile dekorasyonda tefavüt yaratabilirsiniz. Antrasit rengi ile uyumlu renkler hem nötr renge işleklık katarken hem bile meydanın aydınlanmasını sağlamlayarak derin renk tasarrufı muhtemel kıldığından ötürü bu eşsiz rengi her yerde dökmek kolaylaşıyor. 

Bu çerezi dönem dışı bırakırsanız, tercihlerinizi kaydedemeyiz. Bu da, bu web sitesini her ziyaret ettiğinizde çerezleri yeniden etkinleştirmeniz veya çevrim dışı bırakmanız gerekeceği mealına hasılat.

Özellikle antrasit duvarlar veya bedduaşap ve metal mobilyalarla bir araya geldiğinde, mekanınıza yapmacık bir dokunuş ekler.

Antrasit gri duvar dekorasyonu ile evler, iş bölgeler ve hayat alanları daha şık hale geliyor. Firmamız antrasit rengi, hem şıklığı hem de zarafeti bir araya getirerek evinize çağdaş ve etkileyici bir çevre taşlıkyor. Yeni trend Antrasit Gri Duvar Dekorasyonu kucakin firmamızla iletişime geçebilirsiniz.

Antrasit başka renklerle uyumlu bir şekilde kombinlenebilir ve minimalist tasarımlara tam bir dünya esenlar. Bu renk tonu özellikle çağcıl ve çağdaş dekorasyon tarzlarına düzen sağlamlayarak mekanlara şıklık katar.

Bu arada duvara azıcık eylem vermek istiyorsanız geometrik duvar boyama, izole bant tekniği üzere uygulamalardan da iane alabilirsiniz. Bu dü duvar dekorasyonu fikrinin ilimlarına “Farklılığı Sevenlere: Duvar Dekorasyonu Trendleri” yazgımızdan ulaşabilirsiniz.

Antrasit nötr bir renk evetğu kucakin sert çok isim aracılığıyla ifadesiz ve enerjisiz renkler antrasit duvar boyas arasında goldfix değerlendirilir. Oysa dekorasyonda antrasit renginin kullanmaı bir ifadeyi yansıtma biçimi olarak alacaklanmalıdır. Belirgin gri tonları ile kıyaslandığı mevsim çok daha cesur, siyahtan henüz azca acıklı ve kapalı ve sair nötr renklerden henüz çağcıl olan antrasit gri boya antrasit bu özellikleri ile dekorasyonda epey pop olmayı esasardı. Antrasit rengi siyah, gri ve parafinın karışımıdır. Elda elde edilmek istenildiği bugün RGB renkleri denktaş bileğerat ile kullanılır. Bu nedenle  baştan sona nötr bir renk olan antrasit özge tüm griler tonlarından farklıdır.

Gri ve siyaha andıran tonlarda bir banyo tasarımı seven bireyler sinein mat antrasit gri banyo dekorasyonu elzem bir dekorasyon olarak taraf alıyor.

Griyi pembe tonları ile buluşturmak istiyorsanız küşade gri, pembe tonları ve krem renginin bir araya geldiği bu renk paletinden lütuf alabilirsiniz.

Goldfix was established to supply and supply the most perfect construction chemicals to the rapidly growing construction industry. Goldfix, every product of which is TSE certified, is among the most preferred construction chemicals in Turkey today. Our aim is to produce the most perfect thermal insulation materials and construction chemicals and to bring them together with the end consumer.

Antrasit koyu ve derin gri tonlarına iye olup ekseri mat ve opak bir görünüme sahiptir. Tabiat ananın yürekindeki antrasit minerallerinden ilham kızılınarak vüruttirilen bu renk tonu modern düşüncemlarda sıklıkla yeğleme edilir.

İçinde öbür tonlarla da dengeleyici bir öge olarak kullanılan zahir gri ton sür titrem uygulamak isteyenler tarafından da sık sık tercih ediliyor.

Aksesuarlarda antrasit renkleri yönetmek evin umumi tasar çizimına çağcıl bir görünüm katar. Yastıklar ile perdeler ve halılar ile tablolar kabilinden antrasit renkli aksesuarlar mekanın renk paletini dengelerken aynı zamanda odanın atmosferini zenginleştirir.

Report this wiki page